2019年2月2日 星期六

中新网社会新闻: 高龄志愿者蔡秀兰:10年、28000小时,用生命影响生命

中新网社会新闻
 
高龄志愿者蔡秀兰:10年、28000小时,用生命影响生命
Feb 3rd 2019, 11:33

  央视网消息:她留着一头漂亮的银发,喜欢别一枚鲜艳夺目的红发卡,常年穿着一件印有"蔡奶奶"名字的志愿服务蓝马甲。在北京市志愿服务联合会(下文称"志联"),蔡奶奶是宛若"扫地僧"般的存在。

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

沒有留言:

張貼留言