2019年1月21日 星期一

中新网社会新闻: 嘲笑“92年老阿姨”?我们离“50岁的小伙子”不远了

中新网社会新闻
 
嘲笑"92年老阿姨"?我们离"50岁的小伙子"不远了
Jan 22nd 2019, 09:34

  这是一个对"中年"越来越不友好的时代。如果说"1988年出生的中年女子""1992年生人已经正式步入中年""油腻中年男"等说法,更多算是一种自嘲和调侃,那么,在职场中,客观存在的"35岁"现象却注定让每个人都感到不安。

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

沒有留言:

張貼留言