2019年1月22日 星期二

中新网社会新闻: 70后火车司机倪伟平:26年春节驾驶室度过

中新网社会新闻
 
70后火车司机倪伟平:26年春节驾驶室度过
Jan 22nd 2019, 18:02

  大洋网讯 下午3时,广州机务段广州南高铁运用车间司机倪伟平穿着整洁的工作服,背着乘务包,准备出勤。出发前,他特意在更衣室换好制服,在镜子前把领带理正,把头发梳得一丝不苟。"我们铁路人讲究一个精气神,自己穿得精神,一天的心情都很舒畅,也可以向乘客展示我们铁路人的精神面貌。"

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

沒有留言:

張貼留言