2019年1月31日 星期四

中新网社会新闻: 6063次“小慢车”:穿越秦岭61年 把千万游子带回家

中新网社会新闻
 
6063次"小慢车":穿越秦岭61年 把千万游子带回家
Jan 31st 2019, 18:02

  今天的《新春走基层》"一年灯火盼人归",要讲述一趟小慢车的故事。这趟开行了61年的绿皮火车,穿过陕西、甘肃、四川三省,沿途经过的几乎都是乡村小站。它连接着山里山外,是外出求学和打拼的人回家的最后一段旅途。年越来越近了,久别的人盼着重逢,重逢又怕时光太匆匆。

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

沒有留言:

張貼留言